Magical

Life 

 Healing Soul Treat 

Healing Soul Treat is een energetische behandeling die plaatsvind in je energetische veld op een liefdevolle zachte manier. Een Healing Soul Treat zorgt ervoor dat 'vastgeroeste' blokkades in beweging worden gezet zowel uit dit leven als uit parallelle levens. 

Tijdens deze behandeling ben ik in contact met mijn innerlijk weten en het universele bewustzijns-veld.  Deze 'aanraking' zorgt voor beweging in je leven, 'vastgeroeste' overtuigingen evenals je lichaamscellen komen in beweging en levens-energie stroomt van binnen naar buiten. Het leven geeft exact wat we nodig hebben, allemaal hebben wij daarin een keus hoe we dit ontvangen. De uitdagingen die op je pad komen zijn bedoeld om de Ziel te laten ervaren, te ervaren hoe het is om mens te zijn. Een mens met emoties, met verlangens, met dromen.  

Jouw bijdrage: Een open mind en de bereidheid om te reflecteren naar jezelf. Een Healing Soul Treat is een cadeautje voor jezelf! Het is aan te raden om na afloop niet direct het 'dagelijks' leven in te vliegen.

Keuzes: 
60 minuten, uitwisseling € 55,- 
Ik werk vanuit het universele bewustzijn-veld wat inhoudt dat het soms iets langer duurt dan 60 minuten ieder kwartier extra is € 12,50.  


Op aanvraag:

Moeder Kind Workshop.

Mindful wandelen.

Opnieuw leren aanraken, een workshop voor partners.

Training, leren luisteren naar je lichaamssignalen.